Tuesday, May 9

Review: Shadow Of The Colossus

Met de nieuwe xbox 360 vers in de winkelschappen en de PS3 aan de horizon barst de strijd om het grafische geweld van deze 'next-gen' consoles alweer in alle hevigheid los. Denk echter niet dat de machines van de 'oude' generatie al uitgerangeerd zijn qua grafische kwaliteiten.

Dat bewijst dit spel, van de makers van het evenzo prachtige cultspel 'Ico' namelijk dubbel en dwars. De ontwikkelstudio heeft werkelijk de laatste druppels grafische pracht uit de oude PS2 weten te trekken. Het gevolg zijn virtuele landschappen waar je je vingers bij aflikt. De gameplay blijft daarbij niet achter, met zeer realistisch bewegende spelfiguren (de hoofdpersoon, zijn paard en meerdere uit rots gehouwen reuzen, de Colossi). Het doel is eenvoudig: versla alle Colossi om je geliefde te redden. Je dwaalt daarbij samen met je paard rond in de spelwereld en levert strijd op leven en dood.

De sfeer, de aandacht voor detail en de kwaliteit van het geluid maken van dit spel wederom een onvergetelijke en unieke ervaring. Kopen!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home