Friday, March 31

TV: MacNed TV

Vanaf morgen, zaterdag 1 april 2006 (16.00 uur) 13 weken bij SBS 6: MacNed TV. In deze verkapte reclame-uitzendingen voor de Mac nemen Francisco van Jole, Herbert Blankesteijn en Nance de kijker mee in de wereld gecreëerd door Apple.

Op de site lezen we over aflevering 1:

"Nance neemt een kijkje in een tweetal Apple Centres in Nederland en brengt de hoofden van de verkopers op hol. Herbert onderwerpt de MacBook Pro aan een stevige test. Francisco interviewt General Manager Apple Benelux Ton van Garderen en heeft een goed gesprek met de heren achter de Podcasts van One More Thing".

"Verder de wekelijks terugkerende items zoals de rubriek Hoe woont de Appelaar, waarin Nance en sterrenfotograaf Joop van Tellingen vanuit een helicopter een blik op huis en tuin van een bekende Apple-gebruiker werpen. In deze eerste aflevering vliegen zij over het huis van André van Duin".


Het zal mij benieuwen...

4 Comments:

At 10:09 PM, Anonymous Lans! said...

Op welke datum begint dat programma ook al weer? Wat zeg je, op welke datum? Wanneer? :-P

 
At 1:25 AM, Blogger gvda said...

Shit... gemist. ;-(

 
At 1:52 PM, Anonymous rooister said...

Dat klinkt als enorm saaie meuk. Ik vind het een spijtige ontwikkeling en een slecht teken dat Van Jole steeds vaker op tv is te zien. Voor dit programma hadden ze veel beter macfan Jack Nouws kunnen vragen, zie www.maisquenada.com

 
At 2:57 PM, Anonymous Anonymous said...

goede start

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home