Sunday, March 5

Games: Gottlieb Pinball Classics (PSP)

Naast een nieuwe spijkerbroek (die ik gelukkig per ongeluk tegen het lijf liep zodat ik er - god zij dank - niet een hele middag in een overvolle Klaverstraat op zaterdag naar hoef te zoeken) heb ik bij FRS ook het spel 'Gottlieb Pinball Classics' voor de PSP op de kop getikt.

Lekker in bed op klassieke flipperkasten zoals 'Genie', 'Eldorado en ' Teed Off' spelen. Er zijn in totaal elf kasten om op los te gaan, allen met de originele graphics, geluiden en flipperkarakteristieken. De kwaliteit van dit spelletjes is verrassend hoog en dat voor 39,95 euro!

Het leuke is verder dat het spel 'game-sharing' ondersteunt, zodat je een complete kast (voor een multi-player game) tijdelijk kunt overbeamen naar een tweede (of derde of vierde) persoon met PSP. Deze hoeft het spel dus niet te hebben om toch samen te kunnen flipperen. Ga dit komende week eens uittesten met een collega...

Gamespot schrijft:

"Pinball Hall of Fame offers a fine collection of classic pinball machines. It looks good, controls well, and should be an easy choice as an addition to your library if you're a fan of simulated pinball".

UPDATE 08/03/06: game-sharing werkt perfect (met collega Niels uitgeprobeerd).

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home